aan het woord...

Elke nieuwsbrief laten we iemand van een fiets- of wandelreis organisatie aan het woord.
Lees hier hun verhalen.

Ronald Boerjan, VOS TRAVEL

  

Mijn naam is Ronald Boerjan, een 40-jarige Nederland met Molukse roots. Ik ben in dienst bij de Vlaamse touroperator VOS Travel in Roeselare, België. VOS Travel biedt individuele fiets- en wandelvakanties aan. Ik werk ondertussen al meer dan 15 jaar in het reiswereldje. Begonnen bij de Fietsvakantiewinkel in Nederland ben ik ondertussen alweer meer dan 8 jaar werkzaam bij VOS Travel.

Wat doe je zelf het liefste, waar ga je zelf het liefste naartoe?
Op reis met het gezin! Als we op reis gaan doen we dat bijna altijd samen. We gaan graag met zijn drietjes op avontuur. Liefst reizen met de rugzak door Azië of het Midden-Oosten, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten.

Wat staat hoog op jouw wensenlijstje kwa vakantie
Er zijn nog veel bestemmingen te ontdekken.  Deze zomer gaan we naar Roemenië. Mijn verlanglijstje is nog lang, graag nog eens naar o.a. de Molukken / Oezbekistan / China / Myanmar / Vietnam.

Leukste bestemming Als Nederlander woonachtig in België, vind ik het altijd prettig om terug te gaan fietsen in Nederland. Ik kan er dan ook veel aan onze klanten uit eigen ervaring over vertellen.

Dagelijkse werk. Ik ben office manager op ons kantoor in Roeselare. 

Beste bestemming. Onze toppers in eigen land zijn vooral onze eigen ontwikkelde Brussel – Brugge en West-Vlaanderen tochten en in Nederland Friesland, Rondje Holland en Rondje IJsselmeer.  Verder is de tocht Bolzano-Venetië in Italië ook elk jaar zeer populair.

Sinds wanneer bestaat de organisatie, sinds wanneer werk je er?
VOS Travel is al bijna 25 jaar bezig met fiets- en wandelvakanties maar is al veel eerder opgericht, namelijk in de jaren 80. In het begin enkel begonnen met skivakanties, welke we overigens nog steeds in de wintermaanden bij VOS Travel aanbieden.  Ikzelf ben in 2010 bij VOS Travel komen werken.

Laatste vakantie? Mijn laatste vakantie was in de paasvakantie met het gezin naar Engeland. Een road-trip van één week waarbij we veel gewandeld hebben in het Lake District / een gedeelte langs Hadrian’s Wall en de oostkust van Engeland.

Wandelen of fietsen? Persoonlijk fiets ik net iets liever dan wandelen, maar mijn vrouw en dochter wandelen liever dan fietsen, dus doen wij vaak op reis eerder leuke gezinswandelingen.

 

 

Thijs Hartog, reisorganisatie Aktiva ToursThijs Hartog
geboren en getogen in Den Haag

Werkzaam bij:
Aktiva Tours, reisorganisatie voor wandel- en fietsreizen in Valkenswaard

Werkzaamheden op kantoor
Sales en Marketing / Reserveringen

Waar ga je zelf het liefst naartoe:
Meestal het ene jaar een bestemming in Europa, Alpen of Zuid-Europa, het volgende jaar een verre bestemming bv Zuid Oost Azië

Als het om vakantie gaat, wat staat hoog op jouw wensenlijstje: Australië en  Nieuw-Zeeland

Wat vind je zelf de leukste bestemming
van de reizen die je organiseert: Madeira

Sinds wanneer
bestaat de organisatie, sinds wanneer werk je er: Vanaf het begin in 1995

Hoe lang werk je al in de reiswereld:
al heel lang, ik heb gewerkt bij diverse reisorganisaties

Beste bestemming:
Het best lopend al jaren zijn de fietsreizen langs de Donau: Duitse Donau, Oostenrijkse Donau en Hongaarse Donau (Wenen Boedapest)

Wandelen of fietsen?
Wat doe je het liefste: Beiden. Ik fiets wat meer ivm woon werkverkeer elke dat 2 x 20 km

Laatste vakantie:
naar Duitsland wandelgebied Teutoburgerwald Hermannsweg.

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice